Mobilofoons

PortofoonWEB heeft een goede collectie mobilofoons voor u klaarstaan in de online winkel. Wij hebben meer dan een kwart eeuw ervaring in onze branche en selecteren uitsluitend de beste producten en merken voor onze webwinkel. Wij zetten de kwaliteit van onze producten dan ook centraal en zorgen daarnaast voor een goede variatie in prijsklassen, zodat er ook een goed model binnen ieder budget beschikbaar is. Als u bij ons komt voor onze mobilofoons, dan kunt u verschillende modellen vinden, bijvoorbeeld van de merken HYT, Wouxun en Anytone. Dit zijn betrouwbare modellen die tegen een goede prijs te bestellen zijn. Zo heeft u de garantie op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Lees meer

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
  1. TYT MD-9600 V3 Dualband DMR Tier2 50Watt met GRATIS Prog kabel
    TYT MD-9600 V3 Dualband DMR Tier2 50Watt met GRATIS Prog kabel
    Speciale prijs  289,00 Incl. BTW Normale prijs  319,00
  2. TYT MD-9600 V3 Dualband DMR GPS Tier2 50Watt met GRATIS Prog kabel
    TYT MD-9600 V3 Dualband DMR GPS Tier2 50Watt met GRATIS Prog kabel
    Speciale prijs  299,00 Incl. BTW Normale prijs  329,00

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De beste mobilofoons in ons assortiment

Wij zijn in Nederland de enige officiële leverancier van Anytone. Dit geldt overigens ook voor diverse andere merken in ons assortiment, zoals voor Higrade, Puxing, Kirisun en bijvoorbeeld Baofeng. Als officiële leverancier zijn wij volledig bekend met alle goede kwaliteiten van de producten, waaronder ook de mobilofoons. Wij hebben alle mobilofoons in ons online assortiment voorzien van een heldere en uitgebreide beschrijving, zodat u online nader kennis kunt maken met de kwaliteiten en kenmerken van het betreffende product. Natuurlijk kunt u ons ook altijd contacteren wanneer u meer wilt weten over de mobilofoons in ons assortiment.

25 jaar ervaring

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van communicatie apparatuur. U kunt bij ons terecht voor de beste mobilofoons, maar ook voor portofoons, marifoons, diverse tranceivers en nog veel meer. Wij zijn altijd bereid om u optimaal te informeren over de mogelijkheden binnen ons assortiment en kunnen u van degelijk advies voorzien wanneer u hier behoefte aan heeft. Wij staan graag voor u klaar, ook wanneer u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u grote partijen wilt bestellen. Wij kunnen dan een vrijblijvende offerte voor u opstellen.