Kenwood TK-3601D
Algemeen

Kenwood TK-3601D

De portofoon voor de digitale toekomst

Je hebt er vast al eens van gehoord. De Kenwood Pro Talk TK-3601D. En ken je deze portofoon nog niet dan heb je deze vast wel eens ongemerkt in actie gezien of gehoord. Dit model wordt veel gebruikt in restaurants, grote winkels, bouwmarkten, supermarkten, horeca, retail. Grote kans dus dat je al eens heel erg dicht bij eentje in de buurt bent geweest zonder dat je het wist.

De voordelen van de Kenwood TK-3601
En waarom wordt nu juist dit model zoveel gebruikt. De 
Kenwood Pro Talk TK-3601D is een mooie en compacte vergunningsvrije portofoon. De TK-3601D is zeer gebruiksvriendelijk en is bovendien ook nog eens erg licht (160 gram.) 

De Kenwood TK-3601D is een digitale portofoon die ook analoog gebruikt kan worden. Er wordt gebruik gemaakt van de dPMR446 en PMR446 vergunningsvrije kanalen. Het grote voordeel van een digitale portofoon is de geluidskwaliteit. Zelfs als de afstand groter wordt is het verlies in geluidskwaliteit minimaal te noemen. En waarom dan nog de mogelijkheid tot analoog op deze portofoon? Op deze manier kun je met de TK-3601D moeiteloos bij jouw huidige serie portofoons aansluiten. Er kan dus stapsgewijs over worden gegaan op de digitale kwaliteit.

De kenmerken van de Kenwood TK-3601
Hieronder nog een korte samenvatting van alle kenmerken van de Kenwood TK-3601D:
- vergunningsvrij
- maakt gebruik van dPMR446 en PMR446 vergunningsvrije kanalen
- digitaal en analoog
- 48 kanalen (32 digitaal + 16 analoog)
- compacte portofoon
- lichtgewicht (160 gram)
- audiovermogen 750 mW
- gemoduleerde toonoverdracht
- voorzien van kanaalscanner
- VOX-functie
- 1 pins Kenwood aansluiting
- IP67: stof en waterdicht
- natuurlijk aan te vullen met veel accessoires, klik 
hier voor het aanbod

Ben je op zoek naar andere vergunningsvrije modellen van Kenwood. PortofoonWEB heeft deze natuurlijk ook in de collectie. Hier zie je onder andere ook een aantal voor jou geselecteerde pakketten voor zeer scherpe prijzen.

Terug naar blog overzicht: