Motorola CLP446e
Algemeen

Motorola CLP446e

de vernieuwde en verbeterde compacte portofoon van Motorola

Een van de meest gebruikte modellen van Motorola, de CLP446, heeft een upgrade gehad. Het model werd al veel gebruikt in bijvoorbeeld retail, horeca, hotel of in andere situaties waar een compacte mini portofoon handig is.

En waarom dan toch een upgrade. Zoals elk product is het soms tijd om alle onderdelen eens goed onder de loep te nemen. En zo van een veel gebruikt model een nog beter model te maken. De volgende punten zijn extra verbeterd:
- Portofoonbody: de body is verstevigd en is daarnaast nu ook IP54 stof- en waterdicht.
- Headset: de headset is vernieuwd. Grote verbeterpunt hieraan is de bevestiging. Waar deze bij de eerdere variant nog meermaals gedraaid moest worden om vast te zitten, zit deze bij de nieuwe variant met een korte draai al op de juiste plaats. Dit voorkomt risico op kabelbreuken bij de bevestiging.
- Verstevigde druktoesten: de druktoetsen op de CLP446-E zijn verstevigd. Voor een hogere duurzaamheid maar zeker ook voor een snellere werking bij het indrukken.
- Zwaardere accu: zat er in de CLP446 nog een 1130 Mah accu, de CLP446E is standaard uitgevoerd met een krachtige 1800 Mah accu. Met als gevolg een flink vergrootte accuduur.
- De portofoon is voorzien van VOX. Op deze manier is het mogelijk om het toestel zonder druk op de knop te gebruiken.

De nieuwe CLP-446E sluit naadloos aan op de voorloper. Communicatie tussen oude en nieuwe toestellen is dus geen enkel probleem. Daarnaast zijn de laders van de portofoons ook gelijk. Op deze manier kan er makkelijk geladen worden in de enkelvaks lader of de multilader. Helaas is de headset niet uitwisselbaar tussen de portofoons omdat de nieuwe headset zoals aangegeven sterk verbeterd is.

In onze webshop hebben we een aantal mooie pakketten van de CLP446E gemaakt met mooie kortingen. Deze vind je hier. Toch nog op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op.