Motorola T82 versus T82 Extreme
Algemeen

Motorola T82 versus T82 Extreme

Overeenkomsten en verschillen tussen deze twee populaire modellen

Motorola komt met twee verschillende varianten van de populaire T82 portofoon. De normale T82 lijkt meer gericht op het gebruik tijdens vakantie, wandelingen en thuisgebruik terwijl de T82 Extreme meer geschikt is voor extremere omstandigheden. In dit artikel vertellen we de overeenkomsten en verschillen tussen deze twee populaire broertjes.

Motorola T82
De Motorola T82 en de T82 Extreme zijn beide uitgebracht in een andere kleur. De T82 is herkenbaar aan de zwart met oranje kleur. Ook de behuizing is stof- en waterdicht en IPX2 gecertificeerd waardoor de T82 zich alleen al uitstekend leent voor het gebruik in bijvoorbeeld de horeca of tijdens outdoor activiteiten in een vochtige omgeving.

Motorola T82 extreme
In tegenstelling tot de normale T82 is de extreme variant uitgebracht in een geel met zwarte uitvoering. Ook de behuizing bij de T82 Extreme is veel meer geschikt voor intensief gebruik en is om die reden dan ook niet IPX2 maar IPX4 gecertificeerd. Voor de gebruiker die het uiterste van zijn toestel vraagt raden wij daarom altijd de Motorola T82 Extreme aan zodat u verzekerd bent van een robuuste portofoon die blijft functioneren onder alle omstandigheden.

Professioneel gebruik
Beide toestellen zijn ook voor professioneel gebruik in te zetten in bijvoorbeeld horeca, retail of tijdens evenementen. Door het compacte (maar toch robuuste) design zullen medewerkers weinig tot geen hinder ervaren tijdens het gebruik van de T82 of de T82 Extreme. Het bereik van 10 kilometer moet meer dan voldoende zijn voor communicatie binnen uw bedrijfslocatie. Ook wordt er bij elke portofoon een bijpassende headset meegeleverd en beschikt zowel de Motorola T82 als de T82 Extreme over de VOX functie waarbij personeel “handsfree” kan communiceren en op die manier de werkzaamheden niet hoeven te onderbreken om een knop in te drukken.

Recreatief gebruik
De headset en VOX functie kunnen ook zeker van pas komen tijdens uw outdoor activiteiten zoals abseilen, mountainbiken of bergbeklimmen waarbij u geen handen vrij heeft. Beide varianten zijn uitgerust met krachtige 800Mah NiHM accu's die zorgen voor een totale gebruiksduur van 18 uur. Ook de ingebouwde zaklamp zal zeker van pas komen wanneer u besluit te overnachten in de natuur. Op deze manier heeft u toch verlichting mee zonder dat u daarvoor een extra apparaat moet toevoegen aan uw uitrusting. Samengevat zijn beide varianten van Motorola multi inzetbaar, is de communicatie vergunningsvrij en zijn beide varianten makkelijk te bedienen en vooraf te programmeren met de bijgeleverde USB kabel. En met 16 voorkeurskanalen en 120 sub keuze kanalen is er altijd een kanaal vrij. Extra functies zoals een roger beep, vibracall, en groepsgesprekken maken de Motorola T82 en T82 Extreme tot zeer populaire portofoons. Bekijk 
hier voor de Motorola T82 Extreme of klik hier voor de Motorola T82.

Terug naar blog overzicht:

circle-arrow-left Terug naar overzicht