Winnaar laatste Facebook win acties
Algemeen

Winnaar laatste Facebook win acties

En de winnaar is...

En de gelukkige winnaar van de laatste Facebook win actie PortofoonWEB & Smart Portofoon zijn geworden.....

PortofoonWEB - Olga Wouters 
Smart Portofoon - HenkJan Kunst

 Olga van harte gefeliciteerd met deze prachtige Motorola T82 Extreme Twin pack portofoons ik denk dat deze goed van pas gaan komen deze zomer ;-)!. 

Henk Jan jij van harte gefeliciteerd met de twee stuks 
Inrico T199 IP Portofoons, deze zullen bij jouw beroep een goede aanvulling zijn! 

Zouden jullie contact met ons op willen nemen via FB met de adres gegevens zodat wij zo snel mogelijk deze mooie prijzen op mogen sturen. Ophalen mag natuurlijk ook. Uiteraard stellen wij het zeer op prijs om een mooie foto te mogen ontvangen, deze foto zullen we dan later toevoegen aan dit blog bericht.

Wij willen iedereen van harte bedanken aan de deelname van onze Facebook acties. Helaas zal het voorlopig de laatste Facebook win actie zijn die wij gaan doen. Facebook heeft namelijk zijn beleid drastisch aangepast en dergelijke win acties worden tegenwoordig bestempeld als SPAM? Zoals het nu lijkt zal dit voorlopig en wellicht voor altijd zo blijven. Zolang het huidige beleid blijft bestaan kunnen wij niet anders dan geen FB win acties meer doen. Mocht je het hier net als wij niet mee eens zijn dan verzoeken wij ook iedereen een klacht in te dienen bij FB.

Terug naar blog overzicht: