Portofoons voor Carnaval

Portofoons voor Carnaval

Het is alweer bijna zover, carnaval staat voor de deur en dat betekent ook voor velen elk jaar weer een drukke periode. Heeft u het al geregeld voor dit jaar? Goede communicatie met portofoons of walkie talkies zonder de ergernis van voorgaande jaren. Wilt u dit jaar wel goed bereikbaar zijn voor alle collega's en het gemak van snel en dudelijk kunnen communiceren in deze drukke periode? Komt dit u bekend voor dan wordt het tijd om te handelen. 

Portofoons voor Carnaval
Veel carnaval verenigingen en horeca gelegenheden kopen elk jaar weer vele portofoons en walkie talkies met de nodige accessoires. Portofoons zijn niet alleen erg leuk en handig voor carnaval maar kunnen ook bijdragen aan extra veiligheid en voor goede effectieve communicatie onderling. 

Vooral op en rond de grote praalwagens kan het soms druk en hectisch zijn waardoor een goed communicatie middels portofoons onmisbaar zijn voor een goede veiligheid. Ook voor de diverse horeca gelegenheden denk aan feest tenten, cafe's maar ook in de grote zalen waar veel publiek komt is de juiste manier van communiceren van cruciaal belang. Het goed communiceren met elkaar wordt extra versterkt door gebruik te maken van de juiste materialen maar vooral ook de juiste accessoires zoals luidspreker microfoons en headsets. 

Digitale portofoons voor carnaval
Standaard worden er veel analoge portofoons en walkie talkies verkocht omdat deze relatief goedkoop zijn. Echter zijn de afgelopen jaren de prijzen van digitale portofoons ook een stuk aantrekkelijker geworden. Digitale portofoons bieden veel voordelen. Denk aan een betere verstaanbaarheid, beter bereik, gps plaatsbepaling, tekst berichten sturen, persoonlijk gesprekken voeren, groep gesprekken. Maar voor carnaval komt er vooral een belangrijk ding naar voren en dat is een veel betere verstaanbaarheid in luidruchtige omgevingen. Maakt u gebruik van digitale portofoons dan worden alle omgeving geluiden weg gefilterd en alleen uw spraak geluid wordt doorgelaten. Doordat alle bijgeluiden weg gefilterd worden bent u voor de andere personen die naar uw boodschap luisteren vele malen beter te verstaan. Het verschil is vaak niet een klein beetje maar tussen volledig normale verstaanbaarheid bij digitaal tot niet verstaanbaar bij analoog gebruik.

Om het voor iedereen makkelijk te maken hebben wij alvast een top 3 gemaakt van analoge portofoons en een top 3 van onze digitale portofoons. Vindt u het lastig om een keuze te maken en wilt u liever een goed advies van onze verkopers neemt u dan gerust contact met ons op telefonisch op 0512- 745293 of per email via ons 
contactformulier.


Top 3 digitale portofoons
Nummer 1: TYTERA MD-680: Portofoon digitaal 10watt DMR IP67 waterdicht. Robuust en degelijk.
Nummer 2: Wouxun KG-D26: Portofoon digitaal DPMR446 IP55, display compact en compatibel met TK-3401 / TK-3701.
Nummer 3: Kenwood TK-D3701: Portofoon digitaal DPMR446 IP54 extreem robuust en buitengewoon goed bereik.

Top 3 Analoge portofoon
Nummer 1: Kenwood TK-3501: Portofoon analoog extreem handig in gebruik, robuust en degelijk zonder poespas
Nummer 2: TYT TC-3000A: Portofoon analoog, extreem goed bereik, degelijk IP55 spuitwaterdicht geen poespas
Nummer 3: Wouxun KG-968: Portofoon analoog met Bluetooth, IP67 waterdicht en extreem robuust.

Dit zijn de meest verkochte modellen voor carnaval. Uiteraard hebben wij nog veel meer aanbod geschikt voor carnaval en zo is er voor elk type gebruiker wel een juiste oplossing van eenvoudig tot zeer uitgebreid.  

Ondanks dat wij grote partijen in voorraad hebben en instaat zijn extreem snel te leveren (binnen 24 uur) adviseren wij ruim op tijd te bestellen en of advies te vragen om teleurstelling te voorkomen.

Terug naar blog overzicht:

 

← Vorige Volgende →