Motorola portofoons
Algemeen

Motorola portofoons

Al jaren betrouwbaar: Motorola. Ook voor jouw situatie.

Al jaren behoort Motorola voor veel mensen tot een van de meest betrouwbare producenten van walkie talkies en portofoons. Hierbij zijn de walkie talkie voornamelijk bedoeld voor particulieren, die hun walkie talkie zonder vergunning willen kunnen gebruiken. Portofoons zijn ideaal voor professionele gebruikers van dit communicatiemiddel. Wij bieden Motorola portofoons aan, uiteenlopend van simpele analoge modellen tot high-end oplossingen. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf werd al in 1928 opgericht en richtte zich in eerste instantie op de productie van (mobiele) telefoons. De groeiende concurrentie op de telefoonmarkt en een gebrek aan innovatie binnen het bedrijf leidde ertoe dat Motorola in 2011 werd opgeheven.

Onder meer de tak met portofoons was op dat moment nog wel rendabel, waardoor Motorola besloot om deze tak voort te zetten binnen een nieuwe organisatie. Tegenwoordig vallen de portofoons van Motorola onder Motorola Solutions, wat een omzet van een kleine zes miljard euro op jaarbasis heeft. Het geeft aan dat Motorola een ervaren producent is op het gebied van communicatiemiddelen!

Portofoons voor professionele gebruikers

Motorola heeft in de afgelopen jaren een groot aantal verschillende modellen portofoons op de markt gebracht. Deze modellen zijn voornamelijk bedoeld voor de professionele gebruikers van deze portofoons. Wij bieden simpele modellen aan, maar ook high-end oplossingen voor gebruikers die deze portofoon bijvoorbeeld aan een meldkamer willen koppelen. Zakelijke klanten kunnen portofoons gebruiken voor de communicatie tussen beveiligers, tussen medewerkers van verschillende afdelingen, tussen een afdeling en de receptioniste, enzovoorts.

Een portofoon van Motorola maakt het mogelijk om te blijven communiceren. Voor het gebruik van veel portofoon modellen van Motorola is een vergunning verplicht. Dit geldt niet voor een Motorola walkie talkie, die u uit de doos kunt halen en meteen kunt gebruiken. Digitale portofoons van Motorola bieden voor de professional zeer veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid tot GPS-lokalisering, een extreem verbeterde verstaanbaarheid, een beter bereik, meerdere gespreksgroepen, enzovoorts. Met digitale portofoons van Motorola bent u verzekerd van maximale betrouwbaarheid, ook voor bedrijf kritische communicatie.

Verschillen tussen Motorola portofoons
Wanneer u van plan bent om een van de Motorola portofoons te kopen, is het belangrijk om op verschillende aspecten te letten. Kijk bijvoorbeeld goed naar het maximale bereik van een Motorola portofoon in een open ruimte. Zeker in een bebouwd gebied kan dit bereik verminderd worden door betonnen of stalen obstakels. Ook de mogelijkheid om groepsgesprekken op te zetten kan een voordeel zijn, als u bijvoorbeeld een set van vier portofoons koopt. Of wat te denken van een compact formaat en een beperkt gewicht? Het is vervelend als de portofoon uw broekriem voortdurend naar beneden trekt.

Bent u van plan de Motorola portofoons regelmatig mee te nemen? Kies in dat geval voor een set Motorola portofoons met een opbergkoffer. Zo weet u zeker dat de portofoons onderweg niet beschadigd raken!

Terug naar blog overzicht: