Portofoons in de anderhalve meter samenleving

Portofoons in de anderhalve meter samenleving

Het is een hot item op dit moment. De anderhalve meter samenleving. Helaas zijn we door de huidige situatie genoodzaakt om op een iets grotere afstand het contact met elkaar tot stand te brengen.

We hebben lang getwijfeld of we over deze situatie een blog zouden schrijven. En toch hebben we het nu gedaan. Want we denken dat we voor veel bedrijven en personen hierin iets kunnen betekenen.

Wat kunnen wij betekenen?
Aan de hand van een aantal voorbeelden zullen we proberen te schetsen hoe handig het gebruik van een portofoon is in deze situaties.
- het gebruik van een portofoon op het terras. Veel terrassen zijn een stuk groter geworden de laatste tijd. De tafels mogen niet te dicht op elkaar staan. De bediening mag niet te dicht bij de klant komen. En de bediening mag niet te dicht bij elkaar komen. De portofoon kan hier de oplossing bieden. Communicatie tussen de bediening onderling, en met de persoon bij de bar kan perfect geregeld worden via de portofoon, eigenlijk is deze zelfs onmisbaar in deze situaties. Veel horeca maakt dan ook al gebruik van portofoons en kan hier eigenlijk ook al niet meer zonder. Veel gebruikte modellen portofoons voor de horeca vind je
hier.
- het gebruik van een portofoon in de
detailhandel. Je ziet ze al in veel winkels. De zo bekende oortjes. Ook hier heeft men te maken met veel contactmomenten. Ook een omgeving waarin de portofoon een handig communicatiemiddel is. Nooit meer naar je collega hoeven lopen die aan de andere kant van de winkel is. Of een directe communicatie waarbij de klant niet naar meerder verschillende werknemers in de winkel hoeft te lopen. Zo worden veel contactmomenten voorkomen.
- werkplekken met veel
omgevingsgeluid. Waar je vroeger de hoofden even dicht bij elkaar stak om te overleggen mag dit tegenwoordig niet meer. En op anderhalve meter overleggen is in veel lawaaierige omgevingen niet meer mogelijk. Ook voor deze omgevingen hebben wij veel oplossingen in huis. Kijk voor meer informatie eens op ons eerder verschenen nieuwsbericht.

Hierboven staan nog maar een paar van de vele situaties waarin de portofoon ook voor jou de ideale oplossing kan zijn. Er zijn teveel situaties om allemaal op te noemen. Mocht jouw situatie hier niet tussen staan maar wil je toch meer informatie over de voordelen voor jou? Neem dan gerust
contact met ons op.

Terug naar blog overzicht:

← Vorige Volgende →