Smartportofoon.nl is Live!

Smartportofoon.nl is Live!

Met grote trots kunnen wij vermelden dat vandaag ons nieuwe concept Smart Portofoon live is op www.smartportofoon.nl . Smart Portofoon onderdeel van PortofoonWEB hebben wij begin dit jaar geïntroduceerd binnen onze webshop. Al vanaf het begin is het een groot succes met veel aanvragen en ook maken er inmiddels een groot aantal bedrijven dagelijks gebruik van ons revolutionaire virtual trunking systeem. Gezien het grote succes maar ook de vele vragen hebben wij besloten dit concept vorm te geven met een eigen identiteit waarin wij binnen de nieuwe website ook veel meer de diepte in kunnen gaan. Op onze nieuwe website wordt uitgebreid uitleg gegeven over dit nieuwe systeem, wat kan het, wat zijn de voordelen, hoe werkt het en uit welke onderdelen bestaat het. Wij zijn er absoluut van overtuigd dat dit nieuwe concept de nieuwe standaard gaat worden binnen professioneel portofoon gebruik.  

Wat is Smartportofoon
In het kort over Smartportofoon.nl:
Het nieuwe Smart Portofoon platform maakt gebruik van het bestaande 2G / 3G / 4G LTE GSM netwerk en niet van traditionele UHF of VHF frequenties. Onze ervaring is dat de dekking vele malen beter is dan bijvoorbeeld het Entropia netwerk. Afhankelijk van de gekozen GSM provider en simkaart heeft u een landelijke of zelfs internationale dekking met uw Smart Portofoon. U hoeft dus ook niet te investeren in een eigen infrastructuur, dit is al voor u gedaan. Ook geen gedoe met vergunningen, deze oplossing is vergunningvrij en overal te gebruiken!

De voordelen van Smartportofoon

Daarnaast heeft u in vergelijking met het Entropia netwerk geen beperkingen in het bereik, het aantal groepen binnen uw netwerk en de hoge kosten. Ook biedt dit systeem in combinatie met de dispatch console de mogelijkheid tot het meekijken van live videobeelden, elkaar kunnen bellen via één en hetzelfde apparaat, GPS Tracking en nog vele andere extra mogelijkheden wat geen enkel ander platform heeft te bieden binnen dit segment!
Terug naar blog overzicht:

← Vorige Volgende →