Terras open

Terras open

Het moment is daar. De terrassen mogen weer open. Een moment waarop de horeca zat te wachten. En niet alleen de horeca. Veel mensen zullen blij zijn met deze versoepeling in de door Covid19 beïnvloede periode waarin we leven.

We weten dat de druk op de zorg nog steeds ontzettend hoog is. We zullen er dan ook alles aan moeten doen om de opening van de terrassen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Niemand zit natuurlijk te wachten op stijgende cijfers van mensen met Corona.

Een van de belangrijke en lastige onderdelen tijdens deze periode zal de communicatie op het terras zijn. Communiceren op anderhalve meter afstand is al lastig. Het communiceren met je collega in de bediening op een druk terras is nog een stuk lastiger. Om dit probleem op te lossen bestaat er eigenlijk maar één goede oplossing, de portofoon. Met de portofoon is het mogelijk om je collega goed te verstaan op het terras zonder last te hebben van de drukte om je heen.

Portofoons voor op het terras

We hebben een aantal modellen die uitermate geschikt zijn voor het gebruik op het terras.
- Als eerste de Kenwood
TK-3601D. Een compacte vergunning vrije digitale portofoon. Ons meest verkochte portofoon voor de bediening in de horeca.
- Een ander veel gebruikte portofoon is de
Motorola CLP446e. Deze compacte portofoon kom je naast het gebruik op het terras ook veel tegen in winkels. Een handige toevoeging bij dit product kan de magneetclip zijn waarmee de portofoon op de kleding kan worden bevestigd.
- Ook de
Kenwood PKT-23 is een veel gebruikt model. Deze portofoon ter grootte van een creditcard is zeer compact en het aanvangsmodel bij de A-merken.
- Tot slot lichten we hier nog de
WLN KD-C1 uit. Een compacte krachtige portofoon die zeer scherp geprijsd is. Naast de eerder genoemde portofoons wordt ook dit model regelmatig gebruikt in de bediening.

Portofoonbundels

Om het makkelijk te maken hebben we in onze webshop al een verzameling gemaakt met daarin alle bundels met meerdere compacte portofoons. In dit totaaloverzicht kom je alle compacte modellen tegen in allerlei verschillend pakketvormen. Voor een directe link naar deze pagina’s klik je
hier.

Mocht je na het lezen van bovenstaande nog vragen hebben? Neem dan
contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat voor jouw situatie de beste oplossing is.

Terug naar blog overzicht:

← Vorige Volgende →