Top 5 merken portofoons
Algemeen

Top 5 merken portofoons

Lees hier meer over 5 grote portofoonmerken

In allerlei situaties is de portofoon een onmisbaar communicatiemiddel die je helpt in contact te zijn met collega’s. Denk aan de beveiliging, aan grote evenementen of tijdens het werk op de bouwplaats. Bij urgente situaties is één druk op de knop genoeg om collega’s te kunnen bereiken. Het is snel schakelen, maar dankzij een stel goed werkende portofoons is dat mogelijk.

Wat is nou een goede portofoon en waar moet je op letten bij de aankoop ervan? In deze blog volgt een top 5 van de beste merken portofoons waarmee je kunt vertrouwen op goede communicatie en een snelle afhandeling van de situatie als gevolg.

Wanneer koop je het beste merk portofoons?

Voordat we de lijst met top 5 beste merken portofoons aankondigen, is het eerst belangrijk te bepalen waar je op moet letten. Wat zijn belangrijke eigenschappen die bepalend zijn bij de aankoop? Gaat het in jouw geval om zakelijk gebruik, dan stel je mogelijk andere eisen dan wanneer je een set portofoons voor privédoeleinden wilt kopen. Aan de hand van de volgende kenmerken kan je je keuze beter specificeren:

  • Zendvermogen
  • Batterijduur
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Waterdicht
  • Vergunningsvrij
  • 4G- of Wifiverbinding

1. Motorola

Motorola is een bekende naam in de wereld van de communicatie. Onder particulieren is het een populair telefoonmerk, maar ook binnen de zakelijke wereld is Motorola een vooraanstaand merk. Zoek je een merk portofoons waarbij je uit kan gaan van een betrouwbare werking dankzij een uiterst goed signaalontvangst, dan is Motorola een logische keuze. Daarnaast zorgt de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding ervoor dat je investeert in een mooi stukje technologie zonder te veel te betalen.

2. Kenwood

Naast Motorola is Kenwood een ander groot merk binnen portofoons. Het merk heeft een groot aanbod aan hoogwaardige communicatiemiddelen die onder een groot aantal prijsklassen worden verkocht. Dat betekent dat voor iedere type klant een geschikt exemplaar te vinden is. Of je nu als particulier op zoek bent naar een betrouwbare portofoon die eenvoudig te gebruiken is en tegelijk van hoge kwaliteit is, of dat je binnen de MKB-sector de portofoon als basiscommunicatie wilt inzetten, Kenwood heeft voor iedere gelegenheid een geschikte portofoon. En uiteraard ook binnen grote bedrijven waar communicatie op afstand nog meer de norm is, zijn de portofoons van dit merk aan te raden.

3. Hytera

Zoek je een merk portofoons dat kwaliteit in combinatie met duurzaamheid waarborgt? Dan is Hytera het aangewezen merk. Voor gebruik thuis of tijdens de vakantie is dit merk erg aan te bevelen. Dat heeft te maken met de hoge mate van toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid die ervoor zorgen dat Hytera niet alleen op de zakelijke markt populair is.

4. Icom

De Japanse markt staat bekend om zijn technologische uitvindingen waar we in het westen dankbaar gebruik van maken. Wat in Japan op de markt komt is nieuw en loopt voorop. Het portofoonmerk Icom vindt zijn oorsprong in Japan en verkoopt hoogwaardige communicatiemiddelen. Niet alleen portofoons van dit merk zijn bij ons erg populair. Icom is een bekend merk als het aankomt op marifoons die zowel in de pleziervaart als in de professionele scheepvaart veelvuldig wordt aangeprezen. Dat heeft alles te maken met een betrouwbaar communicatiesysteem en een geruisloos zendvermogen.

5. Wouxun

Het laatste merk in de top 5 portofoonmerken is zeker niet het minste. Wouxun kwam in 2011 op de markt en wordt onder particulieren en bedrijven almaar populairder. Dankzij de eenvoudige instructies zijn de portofoons van Wouxun goed te gebruiken en zonder te veel te betalen haal je een merk van hoge kwaliteit in huis.

De beste merken portofoons bij PortoonWEB

Zoek je naar een effectief communicatiemiddel om op afstand mee te communiceren, dan is een portofoon een echte aanrader. In veel gevallen is dit middel eenvoudig in gebruik en je kan vertrouwen op een geruisloze en heldere lijn. En ga je voor een iets ingewikkelder uitvoering die voor zakelijke doeleinden te gebruiken is, dan leer je snel genoeg hoe de tool werkt en op welke manier je het beste kan communiceren met je collega.

In deze top 5 met de beste merken portofoons heb je gezien dat kwaliteit, een goed zendvermogen en gebruiksvriendelijkheid veelvoorkomende specificaties zijn die ertoe leiden dat deze merken tot de top behoren. En het mooiste is dat wij deze merken in ons assortiment hebben. Je kan er dus zeker van zijn dat de portofoons in ons aanbod van hoge kwaliteit zijn en inderdaad die hoge zendkracht hebben. Wil je meer weten over de merken portofoons in onze webshop? Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies.

circle-arrow-left Terug naar overzicht