Walkie Talkie op Vakantie
Algemeen

Walkie Talkie op Vakantie

Gebruik je walkietalkie op vakantie

Gebruik je walkietalkie op vakantie
Ga je vaker met meerdere gezinnen op vakantie en wil je graag met elkaar in contact blijven zonder dat je constant op elkaars lip zit? Dan is een walkie talkie ideaal om te gebruiken tijdens je vakantie. Er zit nog een groot voordeel aan het gebruik van walkietalkies, ze maken automatisch direct contact met elkaar en of de hele groep gebruikers. Je bent hierdoor nooit afhankelijk van het lokale telefoonnetwerk, en dit betekent weer dat je geen extra kosten maak met het gebruik die je anders wel kwijt bent met inbellen of whatsappen. 

Bereik van een  walkietalkie
Het bereik is natuurlijk wel beperkter dan met een telefoon, maar dit hoeft zeker geen probleem te zijn. In een stad met veel bebouwing heb je in de meeste gevallen tot minimaal 500 meter bereik, maar in een omgeving die wat meer open is, bijvoorbeeld op de camping, kan je makkelijk een bereik van meerdere kilometers halen. Zo kun je in contact met elkaar blijven zonder dat je ook direct aan elkaar gebonden zit. Ook wanneer je samen onderweg bent in verschillende auto’s is de walkie talkie handig. Je bent dan nooit meer dan een paar kilometer van elkaar vandaan en met een druk op de knop kun je afspreken even te stoppen bij een tankstation of de volgende afslag te pakken. Je hoeft nooit te wachten tot je verbinding hebt of je berichtje binnen is gekomen en het is daarnaast ook nog eens gratis. 

Walkie talkie klaar voor gebruik
Alle walkietalkies die je bij ons bestelt zijn meteen gebruiksklaar en je hoeft deze dus niet met allerlei ingewikkelde procedures te activeren of in te stellen. Kies een met de draaiknop een van de vele beschikbare kanalen en begin direct met praten. Je kunt dan direct communiceren met andere gebruikers die op dezelfde frequenties actief zijn zodra je de praatknop ingedrukt hebt. Dankzij de eenvoudige bediening kunnen ook jonge kinderen de walkietalkie gebruiken op bijvoorbeeld een avontuurlijk kinderfeestje. Door ook je kinderen een walkietalkie mee te geven zijn ze bovendien altijd bereikbaar. Zo kun je ze op tijd roepen als het etenstijd is zonder dat je eerst naar ze op zoek moet.

Benieuwd naar ons volledig aanbod van walkie talkies, klik dan op deze link.

Terug naar blog overzicht:

circle-arrow-left Terug naar overzicht