Ervaar ook de
kracht van communicatie

Recreatie en Outdoor

Speciaal voor recreatie en outdoor activiteiten hebben wij een mooi assortiment portofoons ingericht. Deze portofoons hebben wij geselecteerd aan de hand van de functies, specificaties en vormgeving, welke uitstekend passen bij buitenactiviteiten en recreatie. In het aanbod kunt u diverse aantrekkelijke modellen vinden, van relatief groot tot zeer klein. Uiteraard zijn er bij ons ook diverse waterdichte varianten te vinden, welke natuurlijk ideaal zijn voor recreatie in en om het water en voor outdoor gebruik in vochtig en nat weer. Voor alle modellen binnen de collectie portofoons voor recreatie en outdoor hebben wij natuurlijk ook een mooi assortiment accessoires.

Lees meer

Producten 1-12 van 104

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. President Randy III robuuste 27mc Portofoon 4watt AM en FM
    President Randy III robuuste 27mc Portofoon 4watt AM en FM
    Speciale prijs 199,95 Incl. BTW Normale prijs 229,95 Vanaf 184,95
  2. Stabo XH-9006e robuuste 27mc Portofoon 4Watt AM en FM OP=OP
    Stabo XH-9006e robuuste 27mc Portofoon 4Watt AM en FM OP=OP
    Speciale prijs 159,95 Incl. BTW Normale prijs 179,95 Vanaf 142,95

Producten 1-12 van 104

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voldoende keuze

Het assortiment portofoons voor recreatie en outdoor activiteiten is zeer uitgebreid, zodat u een ruime keuze heeft. Niet alleen zijn er meerdere modellen en designs te vinden, maar u kunt natuurlijk ook een keuze maken uit de diverse beschikbare modellen. Binnen deze collectie kunt u onder meer de merken Polmar, TYT, Puxing en Baofeng vinden. Ook het steeds populairder wordende merk Wouxun is goed vertegenwoordigd onder de portofoons voor recreatie en outdoor gebruik. Kortom, u kunt meer dan voldoende beslissingen maken bij het vinden van de juiste portofoon(s).

24-uurs levering

Als u een bestelling plaatst in onze webwinkel, dan heeft u de zekerheid dat u op korte termijn al kunt genieten van uw aankopen. Wij leveren uit eigen voorraad en garanderen u een levering binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling. Hierdoor hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten. Wij leveren in Nederland en in België. Heeft u behoefte aan advies bij het kiezen van een goede portofoon uit de collectie voor recreatie en outdoor gebruik? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u natuurlijk graag verder, zodat u zeker weet dat u het model bestelt dat het best bij u past.