TYT

Binnen de markt met portofoons en zendontvangers is TYT een van de grotere merken. Dit merk biedt diverse producten aan, waarmee u alles in huis haalt om een degelijke infrastructuur neer te kunnen zetten binnen uw organisatie. De zendontvangers gebruikt u voor de communicatie vanuit een centrale post naar verschillende losse portofoons, de portofoons kunt u inzetten om onderling met elkaar te communiceren, enzovoorts. Naast deze portofoons en zendontvangers biedt TYT een groot aantal accessoires aan! Het is bijvoorbeeld sterk aan te raden om een losse portofoon te combineren met een TYT headset. Op deze manier hoeft een gebruiker de portofoon niet voortdurend in de hand te houden, maar kan hij of zij wel blijven communiceren met anderen.

Deze bedrijven gingen je allemaal voor.
De portofoon specialist

Bekende producten van het merk TYT zijn onder meer de TYT TH-7800 Dualband VHF/UHF 50 Watt en de TYT DP-290 UHF DPMR. Beide producten zijn van een hoge kwaliteit en gaan jaren mee! Zo heeft u voor de komende periode een ideale basis om uw bedrijfscommunicatie te optimaliseren. De prijzen voor de TYT portofoons en zendontvangers liggen tussen de 150 en 350 euro.

Portofoons en zendontvangers van TYT

TYT portofoons worden in verschillende modellen aangeboden. Hoewel het merk voornamelijk bekend is vanwege haar kwalitatief goede zendontvangers, biedt het een aantal scherp geprijsde portofoons aan. De prijzen voor deze portofoons beginnen al vanaf 75 euro, waarvoor u een leuk instapmodel heeft. Grote bedrijven zullen sneller voor een duurder model portofoon van een ander merk kiezen, omdat deze vaak een groter bereik hebben en over meer functies beschikken.

De zendontvangers van TYT zijn duurder, maar staan garant voor kwaliteit. Een instapmodelzendontvanger kunt u voor circa 150 euro aanschaffen. Met een zendontvanger wordt de mogelijkheid geboden om vanuit een centrale post met verschillende portofoons te communiceren. Het fijne aan deze TYT zendontvangers is dat ze de mogelijkheid bieden om verschillende kanalen op te zetten. Zo hoeven aangesloten portofoons niet met elkaars gesprekken mee te luisteen. Des te duurder een TYT zendontvanger is, des te uitgebreider zijn de mogelijkheden van deze zendontvangers vaak ook.

Advies over TYT portofoons en zendontvangers

Door de diversiteit aan TYT portofoons en zendontvangers kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Welke portofoon of zendontvanger sluit het beste bij uw wensen aan? Wilt u enkel een zendontvanger, of wilt u deze direct combineren met portofoons? Enzovoorts. Wij raden u aan vooraf een lijstje op te stellen van de eigenschappen waaraan een TYT zendontvanger of portofoon moet voldoen. Bij ieder TYT product staat uitgebreid beschreven wat de specificaties en functies van het apparaat zijn. Zo ziet u snel of een TYT zendontvanger of portofoon bij uw wensen aansluit.

Heeft u vragen over de producten van TYT? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij staan u graag te woord om u antwoord te geven op deze vragen.