Motorola CLR446, compacte en kleine portofoon
Algemeen

Motorola CLR446, compacte en kleine portofoon

Het perfecte alternatief voor de Motorola CLP446

In veel omgevingen wordt een compacte portofoon gebruikt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de horeca, detailhandel of in een hotel. Soms is het formaat van de portofoon in dit soort werkomgevingen nog belangrijk dan alle andere mogelijke functies.

In dit nieuwsbericht willen we een van de meeste compacte portofoons uitlichten. We hebben het hier over de Motorola CLR446. Een compact model, maar wat robuuster gebouwd dan de iets bekendere Motorola CLP446e.


Vergunning vrije portofoon

De Motorola CLR446 is een vergunning vrije PMR446 portofoon met een zendvermogen van 0,5 Watt. Het toestel heeft een korte antenne op het toestel. Dit maakt de kans dat je de tegenpartij in wat moeilijkere situaties kan bereiken alleen maar groter. Zelfs met deze antenne hebben we het over een zeer compacte portofoon van maar 10,7 cm groot en met een gewicht van slechts 126 gram.

Een ander groot voordeel van de CLR446 is dat deze ook zonder oortje te gebruiken is. De portofoon is te bedienen door de Push to Talk knop op de portofoon. Natuurlijk is de portofoon ook te gebruiken met een oortje. Door de veel gebruikte M1 2-Pins accessoirepoort zijn er genoeg accessoires leverbaar, deze accessoires vind je hier.

De portofoon is ook te gebruiken met andere vergunning vrije Motorola portofoons. Denk hierbij aan de Motorola CLP446, Motorola CLP446e maar ook aan de wat grotere modellen als de Motorola XT420 en XT460.<p>

Leverbaar in verschillende varianten

De Motorola CLR446 is leverbaar in een aantal verschillende varianten.
- Motorola CLR446 met dockingstation
- Motorola CLR446 met dockingstation en D-shape oortje
- Motorola CLR446 met dockingstation en G-shape oortje

Naast de losse portofoons hebben we ook al veel bundels voor je klaargemaakt. Op deze manier kun je altijd het juiste aantal vinden wat je nodig bent. Alle bundels van de Motorola CLR446 vind je hier.

Accessoires voor de Motorola CLR446

Er zijn tal van accessoires beschikbaar voor de Motorola CLR446. Denk hierbij aan:
- multilader voor meerdere (tot 12) portofoons
- losse tafellader/docking station:
- accu:
- overige accessoires zoals oortjes en headsets

Kort samengevat hebben we het met de Motorola CLR446 over een degelijke compacte portofoon. De portofoon is vergunning vrij te gebruiken. Ook in combinatie met de Motorola CLP446, CLP446e, XT420 en XT460.
Mocht je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je dan graag verder naar de juiste oplossing.

 

circle-arrow-left Terug naar overzicht