Motorola R7, degelijke en robuuste portofoon
Algemeen

Motorola R7, degelijke en robuuste portofoon

De nieuwe krachtige portofoon van Motorola

Wanneer je denkt aan de combinatie kwaliteit en portofoons. Dan zit je bij Motorola op de juiste plek. Degelijker en robuuster dan de professionele portofoons van Motorola worden er bijna niet gemaakt. Naast alle bestaande modellen heeft Motorola onlangs een compleet nieuwe lijn op de markt gebracht. De Motorola R7 lijn.

Complete en robuuste waterdichte portofoon

De R7 lijn van Motorola kenmerkt zich als zeer robuust. De portofoon heeft een IP68 gradatie. Dit betekend dat deze stofdicht is en bestand is tegen een langere periode onder water tot 1 meter diepte. Hiermee is de Motorola R7 geschikt voor veel verschillende werkomgevingen.

De R7 heeft een zendvermogen van 5 Watt. Dit in combinatie met de hoogwaardige onderdelen en wijze van productie maakt dat deze portofoonlijn qua prestaties zeer hoog aangemerkt mogen worden.

Verschillende uitvoeringen

De Motorola R7 is een aantal verschillende varianten verkrijgbaar:
- Motorola R7a: deze variant is de basisvariant. De portofoon is niet uit te breiden met extra functies.
- Motorola R7 Capable: bij deze variant is het mogelijk om met een licentie upgrades te activeren. Denk hierbij aan functies als GNSS, Wifi, Bluetooth, Mandown.
- Motorola R7 Premium: bij deze variant zijn de extra functies al geupgraded. Denk hierbij aan toevoegingen als GNSS, Wifi, Bluetooth, Mandown, audio recording, generic sensor en inpandige lokalisering.

De Capable en Premium uitvoering zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten. Met display en toetsenbord, of in een variant waar deze twee onderdelen zijn weggelaten. Welke variant handig is voor jouw situatie kan heel verschillend zijn. Soms wil men op het display iets kunnen zien of wijzigen. Bij sommige bedrijven wil men dit juist niet voor iedereen toegankelijk laten zijn, in dat geval is de variant zonder display en toetsenbord een betere keuze.

Vergunning portofoon

De Motorola R7 serie betreft portofoons met een relatief hoog zendvermogen. Dit maakt dat deze binnen de vergunning plichtige portofoons vallen. Met deze vergunning mag je aan de slag met deze krachtige portofoons. Meer informatie over het aanvragen van een portofoonvergunning lees je hier.

Wij van PortofoonWEB kunnen je nieuwe portofoons tegen programmeerkosten programmeren op de frequenties die door het RDI verstrekt zijn. Op die manier kun je bij binnenkomst van de portofoons direct aan de slag. Je hoeft dan ook geen programmeerkabel, software of kennis van programmeren te bezitten.

Verkrijgbaar in VHF en UHF

De Motorola R7 is verkrijgbaar in zowel UHF als in VHF. De UHF variant heeft een frequentiebereik van 400-527 mHz. De VHF variant heeft een frequentiebereik van 136-174 mHz.

Accessoires Motorola R7

De Motorola R7 lijn maakt gebruik van een MR7 accessoirepoort. Hiervoor zijn diverse oortjes en andere accessoires beschikbaar. Veel gebruikt zijn het beveiliging oortje, C-ring oortje en de speakermicrofoon. Alle beschikbare accessoires vind je hier.

 

circle-arrow-left Terug naar overzicht