Ervaar ook de
kracht van communicatie

Transport Koffers

Portofoons zijn hoogwaardig, sterk en robuust, maar dit betekent natuurlijk niet dat u niet hoeft te zorgen voor een goede bescherming van uw (professionele) portofoons. Door de apparaten goed te beschermen en op passende wijze te vervoeren kunt u de levensduur aanzienlijk verlengen. Alles waar u goed voor zorgt gaat immers langer mee. Wij bieden u een mooi assortiment sterke transport koffers. Hierin kunt u uw portofoons, accessoires en toebehoren niet alleen gemakkelijk vervoeren, maar u zorgt direct voor een goede protectie van uw apparatuur onderweg. Zo kunt u dubbelop profiteren van een enkel hoogwaardig product uit de webwinkel van PortofoonWEB.

Lees meer

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Diverse hoogwaardige transport koffers

Ons assortiment biedt u voldoende keuze wanneer u op zoek bent naar een sterke, robuuste en betrouwbare transport koffer voor uw portofoon(s) en toebehoren. Bent u op zoek naar een waterdicht exemplaar? Dan hebben wij deze voor u klaarstaan. Wilt u juist profiteren van de optimale kwaliteiten en eigenschappen van een aluminium transport koffer? Ook dan bieden wij u precies wat u nodig heeft. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de uitstekende kenmerken van de transport koffers van het merk Kenwood. Deze zijn ruim vertegenwoordigd in ons aanbod.

Een grote order?

Wilt u een grote order bij ons plaatsen, bijvoorbeeld met een groter aantal transport koffers, portofoons of zendontvangers? Wij nodigen u dan uit om voorafgaande aan het plaatsen van uw bestelling contact met ons op te nemen. Bij grotere bestellingen kunnen wij vaak een extra service en / of een scherpe korting aanbieden, en daar kunt u natuurlijk optimaal van profiteren. Uiteraard kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Heeft u nog vragen of wilt u zich laten adviseren op een persoonlijk niveau? Dan staan wij vanzelfsprekend ook graag voor u klaar. Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.