Ervaar ook de
kracht van communicatie

Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Frequentie Tellers

U vindt binnen het online aanbod van PortofoonWEB natuurlijk de meest uiteenlopende producten, van portofoons en zendontvangers tot de meest uiteenlopende toebehoren en accessoires. Wij treden dan ook op als uw totaalleverancier en zijn in Nederland zelfs de enige officiële leverancier van merken zoals Puxing, Baofeng, Kirisun en Anytone. Onze ruime collectie biedt u uiteraard ook diverse frequentie tellers van verschillende merken. U heeft de keuze uit meerdere modellen, zodat u goed kunt afgaan op uw eigen wensen, eisen en voorkeuren.

Lees meer

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Voor amateurs en professionals

Onze webwinkel is de ideale plek voor professionals die zoeken naar de beste apparatuur, maar ook zeker voor amateurs die gewoon goede materialen willen gebruiken. Het assortiment van onze webwinkel biedt u dan ook producten in de meest uiteenlopende prijsklassen, voor amateurgebruik en (semi)professioneel gebruik. Uiteraard zijn onze frequentie tellers, beschikbaar van OEM en Interphone, ook van de beste kwaliteit. U kunt bij ons dan ook meerdere geliefde producten vinden, zoals bijvoorbeeld de Interphone RK-560 Frequentie & CTCSS / DCS Meter. U kunt bij ieder specifiek product in ons assortiment meer lezen over de functies, de kenmerken en de kwaliteiten, zodat u zich goed kunt informeren voordat u een keuze maakt.

Informatie en advies

Wij kunnen ons voorstellen dat het niet altijd even gemakkelijk is om online een keuze te maken, zeker niet wanneer u dergelijke producten voor het eerst gaat aanschaffen en weinig tot geen ervaring heeft met de beschikbare modellen en producten. Wij kunnen u dan natuurlijk altijd adviseren voordat u een frequentie teller gaat bestellen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en adviseren u volledig op basis van uw persoonlijke situatie. U mag bij ons dan ook rekenen op een eerlijk en deskundig advies van hoog niveau, zodat u gegarandeerd de juiste keuze maakt. Daar gaan we voor.