Repeaters

Voor repeaters bent u bij ons natuurlijk van harte welkom. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanleveren van de meest uiteenlopende soorten communicatie apparatuur en kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn wanneer u interesse heeft in hoogwaardige repeaters. U kunt binnen onze online collectie terecht voor analoge / digitale repeaters en voor (semi)professionele repeaters in diverse prijsklassen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan voor een goede repeater, ongeacht het budget. Hierdoor hebben wij gezorgd voor een goede variante in prijsklassen, zodat u altijd iets kunt vinden dat goed binnen uw budget past.

Deze bedrijven gingen je allemaal voor.
De portofoon specialist

Voldoende keuze

Wij zijn goed bekend met alle merken die er op de markt te vinden zijn in onze branche. Hierdoor weten wij ook welke merken altijd een hoogwaardige kwaliteit in de producten leggen en welke fabrikanten hier wel eens te wensen overlaten. Deze fabrikanten zijn niet terug te vinden in onze collectie, want wij vinden het belangrijk dat wij de beste garanties kunnen bieden aan onze klanten. Dit kunnen wij enkel en alleen doen door zelf te kiezen voor de beste merken, en dat doen wij dan ook. U kunt bij ons terecht voor repeaters van de toonaangevende merken Baofeng, BFDX, OEM, Tytera en Radio Tone. Uiteraard zijn er hierdoor ook diverse modellen en uitvoeringen in ons assortiment te vinden. U kunt alle productinformatie lezen bij iedere afzonderlijke repeater.

Online veiligheid

Online veiligheid is natuurlijk heel belangrijk, zeker ook als het om online winkelen gaat. Wij zijn uw betrouwbare online partner voor de meest uiteenlopende communicatie apparatuur, waaronder ook diverse repeaters. Wij bieden u verschillende betrouwbare betaalmogelijkheden, waardoor u hier zelf een keuze uit kunt maken. Denk aan iDeal, PayPal en Mister Cash. Indien gewenst kunt u bij ons ook betalen middels een bankoverschrijving. Zo weet u altijd zeker dat veiligheid bij ons voorop staat.