Ervaar ook de
kracht van communicatie

Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Voedingen

Ons aanbod accessoires is werkelijk enorm te noemen. Wij bieden u diverse hoofdproducten in onze webwinkel, zoals portofoons en zendontvangers, maar wij bieden hierbij ook eindeloos veel toebehoren en accessoires. Wij zijn dan ook uw online totaalleverancier waar u altijd terecht kunt voor totaaloplossingen die bij u passen. In onze collectie accessoires kunt u ook diverse soorten voedingen vinden. Deze voedingen zijn compatibel met diverse merken, waarover u uiteraard meer kunt lezen bij de specifieke voedingen zelf. Wij hebben ieder product in onze webwinkel, waaronder ook de voedingen, voorzien van een uitgebreide productomschrijving en veel informatie, zodat u een juiste keuze kunt maken.

Lees meer

10 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

10 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

OEM voedingen

Wij leveren u OEM voedingen. Dit zijn voedingen die u altijd een garantie geven op een betrouwbare kwaliteit. U kunt op diverse punten selecteren. Zo kunt u bijvoorbeeld ook aangeven binnen welk budget u wilt blijven. Al onze producten zijn onderverdeeld in diverse prijsklassen en ook de voedingen zijn beschikbaar tegen verschillende tarieven. U kunt bij ons altijd rekenen op een prijs-kwaliteitverhouding die goed in uw voordeel ligt. U kiest bij PortofoonWEB namelijk altijd voor de beste kwaliteit tegen de meest vriendelijke prijs. Dit geldt voor al onze producten. Daarnaast mag u natuurlijk ook altijd een uitgebreide en klantgerichte service van ons verwachten. Klanttevredenheid is dan ook iets waar wij elke dag opnieuw veel aandacht aan besteden.

Reseller worden

U kunt niet alleen bij ons terecht voor diverse voedingen en andere accessoires, naast ons uitgebreide assortiment hoofdproducten, maar u kunt ook bij ons terecht wanneer u interesse heeft in een fijne samenwerking. U kunt namelijk reseller worden. In dit geval kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden hiertoe met ons te bespreken. Wij kunnen u altijd een vrijblijvend voorstel doen. Wij vertellen u graag meer over de opties die wij u hierin kunnen bieden.