Ervaar ook de
kracht van communicatie

Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Megafoons

Megafoons kunnen in de meest uiteenlopende situaties worden toegepast. Zo worden deze veel gezien op evenementen en sporten, maar ook BHV professionals maken er dankbaar gebruik van. Als specialist in diverse communicatie apparatuur bieden wij u de meest uiteenlopende producten, en hebben wij ons met name ook gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige en praktische producten voor BHV-ers. U kunt in ons ruime assortiment dan ook uitstekend terecht voor een praktische megafoon. Zo bieden wij bijvoorbeeld de Lafayette AHM-666S, welke uitstekende voordelen biedt.

Lees meer

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Megafoon Dap Audio MF-25F D6422
  Megafoon Dap Audio MF-25F D6422
  74,95 Incl. BTW
  61,94
  Excl. BTW
  Vanaf 71,95

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Diverse voordelen van de megafoon

Een megafoon is belangrijk voor BHV-ers, bijvoorbeeld wanneer er extra medische ondersteuning nodig is. Het is dan wel onpraktisch wanneer de megafoon naar de mond moet worden gebracht, terwijl er ook zorg verleend moet worden. In dit geval is de Lafayette AHM-666S zeker een goede keuze. U kunt deze megafoon aan de schouder laten hangen, aan de meegeleverde schouderband, en spreken door de bijbehorende microfoon. Deze is vanzelfsprekend lichter en handzamer, waardoor u gemakkelijker twee zaken tegelijk af kunt handelen. De megafoon is voorzien van een uitstekende versterker, waardoor het bereik maar liefst ongeveer 500 meter bedraagt. Dit maakt de megafoon natuurlijk ook ideaal voor in grote bedrijven.

Uitstekende kwaliteit

Wij bieden u een breed assortiment communicatiemiddelen waarvan wij de hoogstaande kwaliteit altijd kunnen garanderen. Dit geldt niet alleen voor de megafoon, maar ook voor alle andere producten in ons assortiment. Wij zijn leverancier van de meest toonaangevende internationale merken, waaronder Kirisun, TYT, HYT, Anytone, Daiwa, Baofeng en Puxing. Wij bieden u uitsluitend merken waar wij zelf volledig achter kunnen staan, zodat wij ook altijd in staat zijn om u de beste garanties te bieden. Wilt u meer informatie over onze producten of heeft u advies nodig bij het maken van uw keuzes in onze webwinkel? Dan kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag verder.