Ervaar ook de
kracht van communicatie

Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Zaklampen

Zaklampen komen natuurlijk in de meest uiteenlopende situaties van pas. Over het algemeen worden zaklampen natuurlijk echt gebruikt om zaken te verlichten in het duister, maar de zaklamp kan ook zeker worden ingezet als communicatiemiddel. Hiermee past dit product natuurlijk ook uitstekend binnen ons assortiment. Het is zelfs zo dat diverse portofoons in het model al zijn uitgerust met een LED-lamp. Dit is bijvoorbeeld te zien in enkele modellen van het innovatieve merk Motorola.

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De meest toonaangevende merken

Wij bieden u tal van producten, welke wij praktisch hebben onderverdeeld in diverse categorieën. Zo kunt u bij ons direct naar de juiste collectie, zoals bijvoorbeeld onze portofoons, de zendontvangers, de antennes of de accessoires. Vanzelfsprekend zijn de zaklampen ook terug te vinden in het assortiment. Als totaalleverancier bieden wij u altijd oplossingen die goed bij u passen. Wij zijn in Nederland de enige officiële leverancier van diverse gerenommeerde merken, zoals Anytone, Baofeng, Puxing, Higrade en Kirisun. Daarnaast zijn er nog diverse andere toonaangevende merken terug te vinden in onze webwinkel, zoals bijvoorbeeld Zastone, Z-Tac, Wouxun, Radio Tone, BFDX en Tytera. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en zijn goed bekend met de merken die er op de markt te vinden zijn. Wij vertegenwoordigen uitsluitend de merken waarvan wij een uitstekende kwaliteitsgarantie kunnen bieden.

Altijd de beste kwaliteit

Van al onze producten, waaronder ook onze zaklampen, kunnen wij een uitstekende kwaliteit garanderen. Wij staan altijd achter de producten die wij aanbieden, zodat wij u een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Daarbij worden al onze producten geleverd met een bedenktermijn van veertien dagen. Wij leveren onze producten snel. Als u bij ons zaklampen bestelt, dan zorgen wij ervoor dat deze binnen 24 uur aan u verzonden worden. Als online totaalleverancier leveren wij in Nederland en België. Uiteraard kunt u altijd contact opnemen voor meer informatie en advies.